sábado, 21 de marzo de 2020

HOLA A TOTHOM!

Bona tarda famílies! Com esteu? Suposo que aquests dies s'estan fent molt durs per tothom, són moments difícils, però tot passarà i aviat ens retrobarem. M'agradaria dir a tots els nens i nenes de la classe de segon que us trobo molt a faltar, que tinc moltes ganes de veure-us i fer-vos una abraçada molt forta i que espero que estigueu fent moltes cosetes i gaudint dels pares tots aquests moments. Segurament teniu moltes ganes de sortir al carrer i jugar, estar amb els vostres amics i tornar a l'escola, en una paraula a la normalitat, però penseu que ja queda menys i que aviat ho farem. Intenteu fer moltes coses, treballar, jugar, llegir, dibuixar, feu alguna recepta, mireu alguna peli, endreçar l'habitació, fer alguna manualitat, maquillar-vos, ballar, cantar, riure,...hi ha mil coses per fer durant aquests dies, però sobretot intenteu tenir paciència i porteu-vos bé, no us baralleu amb els germans (els que teniu) i no feu enfadar als pares, que ells també estan cansats d'estar tancats i també intenten tenir molta paciència. Aquests dies aprofiteu per entrar per aquí, com ja sabeu hi ha infinitat de jocs per entretenir-vos una bona estona. Aniré penjant noves cosetes i vosaltres també em podeu contestar tal com hem fet sempre. Recordeu que falta poquet perquè ens veiem i puguem fer-nos aquesta súper abraçada! Milions de petons i fins aviat!!! Mónica!

5 comentarios:

  1. Hola Mónica, gracias por preguntar. Yo también tengo muchas ganas de volver al cole y veros a todos. Besos y abrazos, Mónica y amiguitos.
    JAVIER

    ResponderEliminar
  2. Hola Javier, cada día que pasa es un día menos para poder veros y poder abrazaros y daros un enorme beso! ya queda menos!

    ResponderEliminar
  3. Buenas tardes: cada dia que pasa es un dia menos que falta para la vuelta al cole. La verdad es que estar en casa todas juntas mola mucho! Aprovechamos a hacer muchas cosas que el resto del año no hemos podido por falta de tiempo. Estamos aprendiendo a respetr, teener mucha paciencia y a no perder nunca la sonrisa. Nos vemos a la vuelta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchos besos y sí, ellos nos están enseñando lo grandes que son siendo pacientes. Ya queda menos. Besitos!

      Eliminar